Pazartesi - Cuma 09:00 - 19:00 +90 532 441 51 81 merhaba@aurakariyer.com.tr
Pazartesi - Cuma 09:00 - 19:00 +90 532 441 51 81 merhaba@aurakariyer.com.tr

2022’de dünyada ve ülkemizde ekonomik alanda yaşanılan gelişmeler gündeme damgasını vurdu.

Koronavirüs Salgını sırasında iş dünyasında yaşanılan zorunlu yavaşlamanın ardından şartların “normale” dönmesi umut ediliyordu.

Fakat göstergeler dünya çapında yaşanması olası bir ekonomik durgunluğa (Resesyon) işaret etmeye başladı.

Buna karşılık yerel ve küresel piyasalardaki hareketlilik ise yaşanılanlara paralel olarak seyrine devam etti.

Anadolu Ajansı’nın (AA) 30.12.2022 tarihli haberinde geçtimiz yıl ülkemizde en fazla kazandıran yatırım araçlarına değinildi. (https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/2022-yilinda-yatirim-araclari-arasinda-en-fazla-kazandiran-borsa-oldu/2776470)

2023’ün En Çok Kazandıracak Yatırım Aracı Ne Olacak?


Yatırım uzmanları bu sorunun cevabını merakla bekleyen ve birikimini değerlendirmek isteyen tüm yatırımcılara ilgili kanuni düzenlemeler çerçevesinde danışmanlık yapmaya devam ediyorlar.*

Biz de kariyer danışmanlığında uzmanlaşmış bir kuruluş olarak söz konusu soruyu kendi bakış açımız ile yanıtlamak istiyoruz.

Getirisi yıldan yıla artış gösterecek ve uzun vadeli olan bir yatırım yapmayı istiyorsanız, önerimiz “kendi gelişiminize ve kariyerinize” yönelik yapacağınız yatırım olacaktır.

Öncelikle kendisini tanıyan, yaşamının anlamını idrak eden ve hayattaki amacını belirleyerek kişisel hedefleri doğrultusunda;

  • Becerilerini geliştiren ve/veya yeni beceriler edinen,
  • Bilgi birikimini zenginleştirerek aynı zamanda bunun güncel kalabilmesine odaklanan,
  • Edindiği bilgi birikimi ve becerilerini yaşantısı ile bütünleştirerek uygulayabilen,
  • Eğitim ve yaşam boyu öğrenme ile gelişimin hayatımız boyunca sürdürülebilir olan en önemli yatırım olduğunu kabul ederek bu konuda adım atabilen herkes

Kısa, orta ve uzun vadede en çok kazandıracak yatırım aracının, kişinin kendi gelişimine yönelik yapılan yatırım olduğunu bizzat deneyimleyecektir.

Siz de 2023’ün ve geleceğinizin en çok kazandıracak aracı olan kendi gelişiminize ve kariyerinize yatırım yapmak için bugün ilk adımı atın!

Kendini tanıma yolculuğunuz boyunca, kişisel gelişiminize ve kariyerinize yönelik ihtiyaç duyacağınız danışmanlık desteği için Aura Kariyer Danışmanlık olarak her zaman yanınızdayız.

*Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak finansal yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.